1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aytaç Şaşmaz'ın yeni dizisi belli oldu

Genç kuşağın gözde oyuncularından Aytaç Şaşmaz'ın yeni dizi projesi merak konusuydu.

Aytaç Şaşmaz’ın yeni dizisi belli oldu

Aytaç Şaşmaz “Hatıran Yeter” filminin ardından gelen yeni sezon dizi teklifleri değerlendirdi. Yakışıklı oyuncu Fatih Enes Ömeroğlu‘nun patronu olduğu ARC Film imzalı “Tutsak” dizisiyle anlaştı. Senaryosunu Rahşan Çiğdem İnan‘ın yazdığı dizi Kore orijinli “The Last Empress” projesinden yola çıkılarak ülkemize uyarlandı. atv‘de seyirciyle buluşacak olan dizinin yönetmeni de belli oldu.

“Tutsak” dizisini Cem Akyoldaş yönetecek. Dizide olaylar Zeynep isimli öğretmenin vakıf gecesinde suikaste uğrayan dev bir şirketin veliahtı olan Onur Beyoğlu’nu ölümden kurtarma hikâyesinin ardından yaşananları anlatıyor. Ebru Cündübeyoğlu‘nun da adının geçtiği “Tutsak” dizisinin kadın başrol oyuncusu henüz belli olmadı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aslıhan Güner “Zübeyde Hanım” rolüyle onur konuğu oluyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir