1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aytaç Şaşmaz ve Şifanur Gül'lü "Tutsak" dizisine flaş oyuncu

atv'nin ARC Film imzalı dizisi "Tutsak"ın yeni bir değişiklik olmazsa önümüzdeki hafta sete çıkması planlanıyor.

Aytaç Şaşmaz ve Şifanur Gül’lü “Tutsak” dizisine flaş oyuncu

Aytaç Şaşmaz (Onur) ve Şifanur Gül (Zeynep) atv’de ekrana gelecek “Tutsak” dizisinde başrolü paylaşacak. Fatih Enes Ömeroğlu’nun patronu olduğu ARC Film imzalı dizi “The Last Empress” adlı Kore dizisinin yerli uyarlaması olacak.

Cem Akyoldaş’ın yönetmen koltuğuna oturacağı diziyi Rahşan Çiğdem İnan yazıyor. Dizinin ikinci başrol kadın oyuncusu Hayal Köseoğlu‘nun (Ahu) uzun süredir arayışı süren partneri de sonunda belli oldu.

Hilmi Cem İntepe “Tutsak” dizisiyle anlaştı. Geçen sezon “Tetikçinin Oğlu” ve TRT’nin dijital platformu tabii’de “Hür” dizileriyle seyirci karşısına çıkan yakışıklı oyuncu “Tutsak”da “Cihan” rolüne hayat verecek. Ebru Cündübeyoğlu ile Sacide Taşaner’in kadrosuna güç kattığı dizinin okuma provasının pazar ya da salı günü yapılması, çekimlerine de önümüzdeki hafta yeni bir değişiklik olmazsa başlanması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Murat Şeker: Bakanlığın Altın Portakal’dan çekilmesini herkes anlayışla karşılamak zorunda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir