1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ayşe Özyılmazel “Kimler Geldi, Kimler Geçti’nin galasında neden katılmadı?

Serenay Sarıkaya’nın avukat Leyla rolüne hayat verdiği ve modern şehir hayatına ait ilişki krizlerinin anlatıldığı “Kimler Geldi, Kimler Geçti”nin galasına yazar ekibinde yer alan Ayşe Özyılmazel’in katılmaması dikkat çekti.

Ayşe Özyılmazel “Kimler Geldi, Kimler Geçti’nin galasında neden katılmadı?

“Kimler Geldi, Kimler Geçti”(KGKG) dizisinin galası dün akşam yapıldı. Haziran ayında ikinci sezonunun çekimleri başlayacak olan dizinin dünkü galasında senarist Ece Yörenç’in yazar ekibinde yer alan Ayşe Özyılmazel’in olmaması dikkat çekti. Yörenç diziyle ilgili verdiği röportajlarda senaryonun sloganları arasında yer alan modern zaman kadın erkek ilişkiyle ilgili popüler birçok terimi Ayşe Özyılmazel’den öğrendiğini ifade etmişti. Usta senarist sahnede yaptığı konuşmada Ayşe Özyılmazel ve Özgür Taylan’a da teşekkür etti.

İkinci sezonun senaryosunda yok

20 yıldır ilişkiler üzerine köşe, kitap ve şarkı sözleri yazan Ayşe Özyılmazel’in galaya katılmaması ve ayrıca KGKG’nin ikinci sezonunun senaryosunda da yer almamasının nedeni merak konusu oldu. İlk sezonu yaklaşık bir yılda yazan tarafların bu süreçte gerildikleri, Ece Yörenç’in ikinci sezonu tek başına yazdığı öğrenildi.

Galaya davet edilen ancak gitmeyen Ayşe Özyılmazel “Diziyi izlemedim, yarın yayına çıktığında sizinle beraber izleyeceğim. Heyecanlıyım, umarım beğenilir. Bu dizi benim ilk senaryo deneyimimdi. Galaya çağrıldım ama benim işim yazarlık kısmında bitti. Ben üretmeye devam edeceğim” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Can Yaman’ın Sandokan dizisinden ilk kareler
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir