1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ayak İşleri dizisinin 4. sezonunun duyurusu yapıldı

Gain'in merakla beklenen dizilerinden Ayak İşleri'nin yeni sezonu şimdiden heyecanla bekleniyor.

Ayak İşleri dizisinin 4. sezonunun duyurusu yapıldı

Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın başrollerini paylaştığı “Ayak İşleri” en sevilen dijital projelerin başında yer alıyor. Vedat ile Evren’in zengin iş insanı Servet abinin işlerini yaparken başlarına gelen maceralarını anlatan dizinin 4. sezon duyurusu yapıldı. AC Film imzalı diziyi Volkan Öge’yle birlikte kaleme alan Caner Özyurtlu aynı zamanda dizinin yönetmen koltuğuna oturuyor.

49’uncu Altın Kelebek Ödül Töreni’nde Çağlar Çorumlu’ya “En iyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu Ödülü”nü getiren “Ayak İşleri”nde üç sezon boyunca konuk oyuncu olarak Taner Barlas, Şebnem Sönmez, Bülent Emin Yarar, Defne Kayalar, Sarp Akkaya, Şenay Gürler, Berkay Ateş, Çağdaş Onur Öztürk, Uraz Kaygılaroğlu, Esra Ruşan, Nur Fettahoğlu ve Sarp Apak gibi ünlü isimler rol almıştı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir