1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

atv’nin yeni drama müdürü kim oldu?

“Kardeşlerim”, “Kuruluş Osman”, “Safir”, “Ben Bu Cihana Sığmazam”, “Aldatmak” ve “Ateş Kuşları” dizisini yayınlayan atv’nin drama departmanında yönetim değişikliği yaşandı.

atv’nin yeni drama müdürü kim oldu?

Atv’nin yönetim kadrosunda yeni atamalar yapıldı. Pazartesi “Safir”, Salı günü “Ben Bu Cihana Sığmazam”, çarşamba günü “Kuruluş Osman”, Perşembe günü “Aldatmak”, cuma “Ateş Kuşları” ve cumartesi “Kardeşlerim”i yayınlayan kanalın yeni drama müdürü Elçin Hanbay Kaya oldu. TV ve sinema sektöründen gelen ve uzun yıllardır atv dramalar birimde önemli görevler alan Kaya, 1 Şubat itibarıyla Dramalar Müdürü oldu. Elçin Hanbay Kaya “Hercai”, “Sen Anlat Karadeniz”, “Destan”, “Maraşlı” gibi çok sayıda fenomen dizinin kanal proje sorumlusu olarak görev yapmıştı.

Eski Dramalar Müdürü olan Gürhan Özciftçi ise Dramalar Grup Müdürlüğüne atandı. Film Değerlendirme Müdürlüğüne ise Pınar Canbaz atandı. Geçen yıl 30. yılını kutlayan atv bünyesinde uzun yıllardır genel müdür yardımcılığı görevini üstlenen Mutlu İnan ve Araştırma planlama departmanı müdürü Emine İdil Zaimoğlu atv’yle yollarını ayırdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Teşkilat” dizisine İlana geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir