1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

atv'nin "Üvey Anne" dizisinin yayın tarihi açıklandı

Hazal Filiz Küçükköse ve Kutsi'yi buluşturan "Üvey Anne" dizisi merakla beklenen diziler arasında yer alıyor.

atv’nin “Üvey Anne” dizisinin yayın tarihi açıklandı

Üvey Anne” dizisi atv’nin yaz sezonunda atv’nin seyirciyle buluşturacağı iddialı yapımlar arasında yer alıyor. ONN Medya imzalı dizinin yayın tarihi de açıklandı. Senaryosunu Hülya Vural ve Yasemin Kırbaş’ın gerçek bir hikayeden yola çıkarak yazdığı dizi 19 Haziran Pazartesi seyirciyle buluşacak.

Yasemin Türkmenli’nin yönettiği dizide Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci, Mihriban Er, İbrahim Şahin, Bengü Balta, Nehir Gökdemir, Doruk Öztürk, Ali Yerlikaya, Ecenaz Üçer, Yasemin Nil Yılmaz, Ecenaz Üçer, Duygu Erokan, Göker Ersivri, Deniz Hiracan, Selinda Nur Keküllüoğlu gibi başarılı oyuncular ile çocuk oyuncu Emir Kaan Özkan’ın rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dönence’nin teaser afişi görücüye çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir