1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

atv'nin Safir dizisinin başrol kadrosuna iki iddialı oyuncu

NTC Medya'nın atv için hazırladığı "Safir" dizisi Kapadokya'nın büyülü atmosferinde çekilecek.

atv’nin Safir dizisinin başrol kadrosuna iki iddialı oyuncu

“Safir” dizisi atv‘nin yeni sezonda seyirciyle buluşturacağı iddialı yapımların başında geliyor. NTC Medya‘nın imza atacağı dizi için İlhan Şen, Burak Berkay Akgül ve İpek Tuzcuoğlu‘nun ardından Özge Yağız‘la imza aşamasına gelinmişti. Adını aile yadigarı safir bir yüzükten alan dizinin kadrosuna son olarak 2 flaş oyuncu katıldı. Başrolünü oynadığı “Mükemmel Eşleşme” dizindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Gizem Sevim “Safir”le el sıkıştı. Başarılı oyuncu dizide “Aleyna” rolüne hayat verecek. Aleyna, “Safir”in başrol kadın karakteri Feraye’nin üvey kardeşi olarak seyirci karşısına çıkacak.

atv‘nin pazartesi akşamı yayınlamayı planladığı diziyi Semih Bağcı yönetecek. Ay sonunda sete çıkması planlanan dizinin kötü adamı Vural’a ise değerli oyuncu Erkan Bektaş hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kan Çiçekleri dizisinde flaş değişiklik

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir