1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Atv’nin Safir dizisine yeni oyuncular

 NTC Medya’nın yeni iddialı dizisi “Safir”in çekimleri önümüzdeki hafta Kapadokya’da başlıyor.

Atv’nin Safir dizisine yeni oyuncular

“Safir” yeni sezonun iddialı dizilerinin başında geliyor. Atv için çekilecek olan diziyi Semih Bağcı yönetecek. Burcu Över’in yazdığı dizide Gülsoy’lar konağının 3 oğlu Yaman, Okan ve Aras’ın (İsimler değişebilir) hikâyesi anlatılıyor. Üç kardeşten Aras’a İlhan Şen ve Yaman’a ise son dönemin öne çıkan oyuncularından Burak Berkay Akgül hayat verecek.

Aile içi çatışmaların etkileyici bir dille ele alınacağı dizide evin küçük kardeşi Okan’ı genç yetenek Can Bartu Aslan canlandıracak.

Dizinin başrol kadın karakteri Feraye’yi Özge Yağız’ın oynayacağı dizide, Gizem Sevim “Aleyna”, İpek Tuzcuoğlu “Gülfem”, Müfit Kayacan “Ömer”, Erkan Bektaş “Vural”, Sevda Baş “Nesrin”, Selin Işık “Bade” ve Serdar Bordanacı “Muhsin” rolleriyle seyirci karşısına çıkacak. Oyuncular önümüzdeki hafta Kapadokya’da buluşup okuma provası için bir araya gelecek. Yeni bir değişiklik olmazsa “Safir” dizisi 27 Temmuz’da sete çıkılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gülcemal’in usta oyuncusu Netflix’in rekortmen dizisi Zeytin Ağacı’nda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir