1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

atv'nin Kutsi'li ‘Üvey Anne’ dizisinin yayın günü belli oldu

Afişi görücüye çıkan atv'nin merakla beklenen yazlık dizilerinden "Üvey Anne"nin İstanbul sahnelerinin çekimi yarın başlıyor.

atv’nin Kutsi’li ‘Üvey Anne’ dizisinin yayın günü belli oldu

Üvey Anne” dizisi atv‘nin bu yaz ekranında seyirciyle buluşacak iddialı dizilerinin başında geliyor. Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay‘ı buluşturan ONN Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin Bodrum çekimleri tamamlandı. Dizinin bazı sahneleri Bodrum Yalıkavak‘a 15 dakikalık bir mesafe olan Dağbelen Köyü‘nün tepesindeki Ekolia Bodrum adlı çiftlikte çekildi.

İstanbul sahnelerinin çekimleri yarın başlayacak olan dizinin senaryosu Hülya Vural ve Yasemin Kırbaş imzalı… Yasemin Türkmenli’nin yönettiği dizi gerçek bir hikâyeden esinlenilerek yazıldı. Afişi görücüye çıkan dizinin yeni bir değişiklik olmazsa 19 Haziran Pazartesi günü seyirciyle buluşması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Afra Saraçoğlu’nun yaz planı belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir