1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

atv’den 2 yeni dizi daha geliyor

Yeni sezon hazırlıkları süren atv “Safir” dışında 2 yeni dizi daha aldı. Bu dizilerden biri ARC, diğeri de NGM imzalı…

atv’den 2 yeni dizi daha geliyor

atv yeni sezonda “Kuruluş Osman”, “Aldatmak”, “Ateş Kuşları”, “Kardeşlerim” ve “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizilerine devam edecek. Geçen mart ayında yeni sezon için NTC’den “Safir” adlı diziyi alan kanal, ayrıca “Kardeşlerim”in yapımcısı NGM’den bir dizi daha aldı. Emre Kabakuşak’ın yöneteceği dizinin adı henüz belli olmadı. Güçlü bir aile hikâyesini anlatan dizinin ekim başında İstanbul’da sete çıkması planlanıyor.

Diğer dizinin adı ise Tutsak… Senaryosu Rahşan Çiğdem İnan tarafından yazılan dizi Netflix’te yayınlanan Kore orijinli “The Last Empress” dizisinden uyarlandı. Hikayede Zeynep isimli öğretmenin vakıf gecesinde suikaste uğrayan dev bir şirketin veliahtı olan Onur’u ölümden kurtarmasıyla değişen hayatı konu alınıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Ateş Kuşları” dizisine “Bir Zamanlar Çukurova”dan flaş transfer

Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir