1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ateş Kuşları'nın Nizam'ı Damat Ferid Paşa oldu

Abdullah Oğuz'un en büyük hayallerinden biri olan "Zaferin Rengi" filminin çekimleri geçen cuma başladı.

Ateş Kuşları’nın Nizam’ı Damat Ferid Paşa oldu

“Zaferin Rengi” filmi Nejat İşler, Yiğit Özşener, Kubilay Aka, Gülper Özdemir, Gonca Vuslateri, Arif Pişkin ve Yılmaz Bayraktar gibi ünlü isimleri buluşturdu. 2024’ün ilk yarısında vizyona girmesi planlanan filmde önemli tarihi isimleri canlandıracak oyuncuların benzerlikleri de dikkat çekiyor. Bu isimlerden biri de değerli oyuncu Nizam Namidar

Geçen sezondan beri “Ateş Kuşları” dizisinde Nizam rolüne hayat veren usta oyuncu “Zaferin Rengi” filminde Damad Ferid rolüne hayat verecek.

Fenerbahçe taraftarlarının da merakla beklediği filmde ulu önderimiz Mustafa Kemal Paşa’yı Yiğit Özşener oynayacak. Filmin ana kahramanı, Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey’i genç kuşak oyunculardan Kubilay Aka canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Ateş Kuşları”nın yazarlarının “Ağlayan Gelin” dizisi raftan indi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir