1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Ateş Kuşları” dizisine “Bir Zamanlar Çukurova”dan flaş transfer

Yarın okuma provası yapılacak olan “Ateş Kuşları” dizisinin yeni sezon çekimlerinin salı günü başlaması planlanıyor.

“Ateş Kuşları” dizisine “Bir Zamanlar Çukurova”dan flaş transfer

“Ateş Kuşları” dizisinin ikinci sezonu merakla bekleniyor. 21. bölümde sezon finali yapan atv’nin cuma günü seyirciyle buluşan dizinin okuma provası yarın yapılacak. Ödüllü senaristler Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’in yazdığı dizinin kadrosuna sezon finali öncesi Ali Önsöz’ün canlandırdığı “Kara” karakteri katılmıştı. Yeni sezonda da Kara’nın doktor abisi geliyor.

Şu günlerde İtalya’da fırtınalar estiren “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin Gafur’u Bülent Polat, “Ateş Kuşları” dizisinin kadrosuna katıldı. Polat dizide “Doktor Feza” rolünü canlandıracak. Bülent İşbilen ile Yıldız Aşanboğa’nın yönettiği dizinin 1 Eylül Cuma gününe yetiştirilmesi hedefleniyor. Zor sahnelerin yer aldığı dizinin ilk bölüm çekimleri yeni bir değişiklik olmazsa salı günü başlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Eylülün ilk haftası sete çıkacak olan Yargı’nın Neva’sını duygulandıran olay

Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir