1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ata Demirer, Uğur Yücel ve Esra Bilgiç’li Netflix dizisine flaş oyuncu

BKM’nin Ata Demirer, Uğur Yücel ve Esra Bilgiç’i buluşturan “Bir İhtimal Daha Var” dizisinin çekimleri pazartesi başlıyor.

Ata Demirer, Uğur Yücel ve Esra Bilgiç’li Netflix dizisine flaş oyuncu

Ata Demirer Disney Plus için yazıp başrolünü oynadığı “Bursa Bülbülü” filminin ardından şimdi de Netflix için “Bir İhtimal Daha Var” dizisini çekmeye hazırlanıyor. BKM Film imzalı 8 bölümlük dizide Demirer bu kez sadece oyuncu olarak rol alacak. Hakan Algül’ün yöneteceği dizinin kadrosuna son olarak çok başarılı bir oyuncu dahil oldu. Ümit Kantarcılar “Bir İhtimal Daha Var”da çok etkili bir rolle seyirci karşısına çıkacak.

Urla ve civarında çekilecek olan diziyi Deniz Akçay, Murat Emir Eren ve Gökhan Atasoy kaleme alıyor. Dizide Ata Demirer “İsa” adlı bir gazetede maç tahminleri yapan yazara hayat verecek. Hayatında işler sarpa saran İsa’nın hayatı ünlü iş insanı Refik Saygun’un (Uğur Yücel) intihar gibi gösterilen şüpheli ölümü değiştirecek. Refik’in arasının bozuk olduğu kızı Seda (Esra Bilgiç) ile şirketinin CFO’su Erkan (Ümit Kantarcılar) bir anda İsa’nın hayatına girecek. Komedi unsurlarının ağırlıkta olduğu dizide İsa’nın halası Ayfer’i usta oyuncu Lale Mansur canlandıracak. Dizide Hakan Salınmış ve Murat Kılıç da rol alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Akın Akınözü’nün yeni dizi projesi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir