1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ata Demirer, Uğur Yücel ve Esra Bilgiç’li dizinin son 2 haftası

BKM Film’in Ata Demirer, Uğur Yücel ve Esra Bilgiç’i buluşturan “Bir İhtimal Daha Var” dizisinin çekimleri tamamlanmak üzere…

Ata Demirer, Uğur Yücel ve Esra Bilgiç’li dizinin son 2 haftası

Ata Demirer’i uzun süre sonra dizi setlerine döndüren “Bir İhtimal Daha Var”ın çekimleri sona doğru yaklaştı. BKM Film’in Hakan Algül’ün yönettiği, Deniz Akçay’ın yazdığı dizisinin çekimleri 2 hafta sonra bitiyor. Geçen hafta 29 Ekim’de ellerinde bayraklarla Cumhuriyet’imizin 100. Yılını kutlayan ekip bir hafta sonra Urla’daki çekimleri tamamlayacak.

Spor yazarı İsa Torbalılı’nın (Ata Demirer) şüpheli bir şekilde öldürülen iş insanı Refik Saygun’un (Uğur Yücel) cinayetini yaşanan ilginç ve doğa üstü olaylarla aydınlatma sürecine yardım etmesini renkli bir dille ele alan 8 bölümlük dizinin son 1 haftası İstanbul’da çekilecek. Dizide son olarak Atatürk filminde bir kez daha kendisine hayran bırakan Esra Bilgiç Refik’in kızı “Seda Saygun”a hayat veriyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Meral Çetinkaya ile Sinem Öztürk TRT’nin “Ağlayan Gelin” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir