1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Asya" dizisinin başrol oyuncusu Ahsen Eroğlu oldu

Charles Dickens’ın "Little Dorrit” romanından günümüze uyarlanan 26 bölümlük "Asya" dizinin başrol oyuncusu belli oldu.

“Asya” dizisinin başrol oyuncusu Ahsen Eroğlu oldu

SG Medya’nın yapımını üstlendiği yeni dizi “Asya”, ilgi çekici hikayesiyle çok ses getiren yapımlardan biri olmaya aday… Dizinin oyuncu kadrosunda ilk açıklanan isim Ahsen Eroğlu oldu. Canlandırdığı farklı rollerle oyunculuk konusundaki yeteneğini kabul ettiren, genç jenerasyonun parlayan yıldızlarından Ahsen Eroğlu dizinin başrolü ‘Asya’yı canlandıracak. Eroğlu yeni dizisiyle ilgili ‘’Asya, hikayesini çok sevdiğim harika bir proje… Çekimlerin bir an önce başlaması için sabırsızlanıyorum’’ dedi.

“Asya” dizisi incelikle işlenmiş karakterleri ve sürükleyici olay örgüsüyle, günümüzün toplumsal yapısına ayna tutacak. Charles Dickens’ın “Little Dorrit” romanından günümüze uyarlanan 26 bölümlük dizinin yönetmenliğini Osman Kaya, uygulayıcı yapımcılığını ise SKY Film’in sahibi Emre Oskay üstleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kızılcık Şerbeti” Latin Amerika’nın Emmy’sine 3 dalda aday

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir