1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aslıhan Güner’li “Yalan” dizisinin yönetmeni belli oldu

Başarılı oyuncu Aslıhan Güner Süreç Film’in Kanal D için çekeceği “Yalan” dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Aslıhan Güner’li “Yalan” dizisinin yönetmeni belli oldu

Aslıhan Güner’in Kanal D’de seyirciyle buluşacak yeni dizisi “Yalan” merakla bekleniyor. Etkili oyunculuğu ve güzelliğiyle kendisine hayran bırakan Güner, Kamuoyunda yankılar uyandırmış birçok olaydan esinlenilerek yazılmış yeni dizisinde 20 yıl boyunca hapiste kızı uğruna ayakta kalan Melike’ye hayat verecek. Murat Boyacıoğlu ve Cem Akyoldaş’ın yazdığı senaryoda Melike tahliye olduğunda büyük bir yalanın ortasına düşecek.

Feyyaz Duman’a teklif götürüldü

Bir ay içinde sete çıkması planlanan Süreç Film imzalı dizinin yönetmeni belli oldu. Diziyi Hakan İnan yönetecek. Aslıhan Güner’den sonra Emir Benderlioğlu dizinin ilk anlaşılan oyuncusu olmuştu. Benderlioğlu’nun “Cengiz” rolüne hayat vereceği “Yalan” dizisi için son olarak “Adım Farah”ta seyirci karşısına çıkan ünlü aktör Feyyaz Duman’a teklif götürüldü.

thumbnail
Önerilen Yazı
“3391 Kilometre” “Kolpaçino 4.4’lükten sonra en çok izlenen 2. film

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir