1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aslıhan Güner’li “Yalan” dizisinde iki flaş oyuncu

Kanal D’nin merakla beklenen Yalan dizisi hapishaneden tahliyesine 4 yıl kala serbest bırakılan ve eşini öldürmekle suçlanan Melike’nin hikâyesini beyazcama taşıyacak.

Aslıhan Güner’li “Yalan” dizisinde iki flaş oyuncu

Kanal D “İnci Taneleri”nin ardından Salı günleri “Senden Önce” dizisini ve ardından da yeni bir karar değişikliği olmazsa pazartesi günleri “Taş, Kağıt, Makas”ı yayınlayacak. Hazırlığı süren bir diğer dizi ise “Yalan”… Hakan İnan’ın yöneteceği Süreç Film imzalı dizinin ekibine 2 başarılı oyuncu daha katıldı. Kubilay Tunçer “Haluk Aksoy” rolüyle dizinin kadrosuna dahil oldu. Haluk Aksoy dizide Berrin’in (Özge Borak) eşi olarak hikâyenin zengin tarafında yer alacak.

“Yalan” kod adlı dizinin bir diğer yeni oyuncusu da Ozan Yiğit oldu. Yakın zamanda “Hudutsuz Sevda” dizisine konuk olan Ozan Yiğit “Yalan” dizisinde “Volkan” karakterini oynayacak. Sete şubat sonu ya da mart başı çıkması beklenen dizide Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Yeşim Ceren Bozoğlu, Emir Benderlioğlu, Özge Borak, Renan Bilek ve Eylül Tumbar rol alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ile RTÜK Başkanı dizi yapımcılarıyla buluşacak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir