1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aslıhan Güner’in “Yalan” dizisine flaş oyuncu

Süreç Film’in Kanal D için hazırlayacağı Yalan dizisinde Aslıhan Güner yine çok güçlü bir karaktere hayat verecek.

Aslıhan Güner’in “Yalan” dizisine flaş oyuncu

Aslıhan Güner’in yeni dizisi “Yalan”ın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Süreç Film imzalı dizide Güner, “Melike” rolünü canlandıracak. Murat Boyacıoğlu ve Cem Akyoldaş’ın senaryosuna imza attığı dizinin kadrosuna Emir Benderlioğlu katıldı. 20 yıl boyunca hapiste kızı uğruna ayakta kalan Melike’nin tahliye olduğunda büyük bir yalanın ortasına düşme hikâyesini anlatan dizide Benderlioğlu “Cengiz” rolüne hayat verecek.

Kamuoyunda yankılar uyandırmış birçok acılı ve çarpıcı gerçek olaydan yola çıkılarak tasarlanan “Yalan”da Emir Benderlioğlu, Melike’nin ablasının kocası olarak seyirciyle buluşacak. Melike kendisine yapılan tüm haksızlıklar ve kötülüklere karşı gücünü iyilikten ve aydınlıktan alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızıl Goncalar dizisine genç bir yetenek daha geldi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir