1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aslı Enver'le ilgili tazminat yalanı

Bebek bekleyen Aslı Enver'in marka yüzü olduğu Disney Plus'a tazminat ödeyeceği iddia edilmişti.

Aslı Enver’le ilgili tazminat yalanı

Aslı Enver yüzü olduğu Disney Plus için başrolünü Mehmet Günsür’le paylaştığı “Arayış” dizisinin ilk sezonunu çekmiş FOX için de “Benim Adım Farah” dizisinde oynamaya hazırlanıyordu. Bu sırada bebek beklediği ortaya çıkan Enver, evinin bahçesinde yapılan sade törenle sevgilisi Berkin Gökbudak’la evlendi ve diziden de affını istedi. Enver’in ayrılığının ardından ortaya bir tazminat iddiası atıldı. Güzel oyuncunun projeden ayrıldığı için 150 bin dolar tazminat ödeyeceği öne sürüldü.

Ancak bu iddianın tamamen yalan olduğu ortaya çıktı. Enver’in marka yüzü olduğu Disney Plus’ın bu süreçte oyuncuya tam destek verdiği ve doğum sonrası kendisini ne zaman hazır hissederse o zaman “Arayış” dizisinin 2 sezonunu çekecekleri öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Merve Boluğur ile Mert Aydın 5 dakikada boşandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir