1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aslı Enver ile Mehmet Günsür'lü Arayış'ın afişi yayınlandı

Aslı Enver ile Mehmet Günsür'ün başrollerini paylaştığı "Arayış" dizisi 14 Haziran'da Disney Plus'ta yayınlanacak.

Aslı Enver ile Mehmet Günsür’lü Arayış’ın afişi yayınlandı

Aslı Enver ve Mehmet Günsür’ü buluşturan “Arayış” dizisi merakla bekleniyor. Disney Plus’ın orijinal içerikleri arasında yer alan dizinin afişi paylaşıldı. 14 Haziran’da ülkemizle beraber dünyanın birçok ülkesinde aynı anda seyirciyle buluşacak olan dizi Ay Yapım imzalı…Senaryosunu Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel’in yazdığı diziyi Emin Alper yönetti. Dizide Aslı Enver ve Mehmet Günsür’e Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer ve Ali Yoğurtçuoğlu da eşlik etti.

“Arayış”ın konusuna gelince; şehir hayatının keşmekeşinde sıkışıp kalan Nisan (Aslı Enver), beraber katıldıkları bir şifa seansının ardından ortadan kaybolan arkadaşının izini sürerken şaibeli bir tarikata ulaşır. Onların aralarına sızan Nisan, gizemli bir adam olan Tufan’ın (Mehmet Günsür) peşinden bilinmezliklerle dolu bir maceraya atılır.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aytaç Şaşmaz ve Sümeyye Aydoğan’lı ‘Hatıran Yeter’ sete çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir