1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'lı "Aşk Taktikleri 2"nin büyük başarısı

"Aşk Taktikleri 2"de Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'a Atakan Çelik, Hande Yılmaz, Deniz Baydar, Melisa Döngel, Ceyhun Mengiroğlu, Bora Akkaş, İpek Tuzcuoğlu, Kerem Atabeyoğlu ve Ümit Erdim eşlik etti.

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’lı “Aşk Taktikleri 2″nin büyük başarısı

“Aşk Taktikleri”nin ilk filmi Tüm Zamanların En Çok İzlenen Türk yapımları sıralamasında 37 milyon 720 saatle 6. sırada yer alırken serinin 2. filmi tüm dünyada ses getirmeye devam ediyor. Pelin Karamehmetoğlu‘nun yazdığı, Recai Karagöz‘ün yönettiği Lanistar Medya imzalı film ilk haftasında Netflix’te 32 ülkede Filmler kategorisinde ilk 10’da yer aldı.

Dünya sıralamada ise “Aşk Taktikleri 2” filmi 6 milyon 700 bin izlenmeyle 4. sırada yer aldı. Öte yandan ikinci filmin gördüğü büyük ilgi ilk filmin de tekrar izlenmesini ve listelere girmesini sağladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’tan Sinan Akçıl’a özel teşekkür
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir