1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aşk-ı Memnu'nun film uyarlaması "Bihter"in Adnan beyi kim oldu?

Aşk-ı Memnu'nun film uyarlaması "Bihter"in hazırlıkları sürüyor.

Aşk-ı Memnu’nun film uyarlaması “Bihter”in Adnan beyi kim oldu?

Aşk-ı Memnu’nun film versiyonu “Bihter” için hazırlıklar sürüyor. Taff Pictures imzalı filmde “Bihter”i Farah Zeynep Abdullah, Behlül’ü Boran Kuzum, “Firdevs”i Hande Ataizi,  Nihal’i Helin Kandemir, Beşir’i Lorin Menhart, Matmazel’i ise Ebru Özkan’ın canlandıracağı gündeme gelmişti. Eserin 2. dizi versiyonunda Selçuk Yöntem’in oynadığı “Adnan bey”i ise kimin canlandıracağı merak konusuydu.

Bu soru yanıt buldu. Mehmet Binay ve Caner Alper’in yönetmen koltuğuna oturacağı filmde Adnan beyi başarılı aktör Osman Sonant oynayacak. Tüm dünyayı etkileyen “Aşk-ı Memnu”nun hikayesini 1900’lerin büyülü atmosferinde seyirciye sunacak olan filmi Merve Göntem yazdı. Martta sete çıkması planlanan film, Netflix’te yayınlanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’lu “Tetikçinin Oğlu” dizisine 2 flaş oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir