1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aşık Shakespeare oyunuyla Ankara'ya giden Uraz Kaygılaroğlu Anıtkabir'de

Uraz Kaygılaroğlu ile Nezaket Erden'i buluşturan Aşık Shakespeare oyunu başladığı günden bugüne İstanbul’da toplam 20 oyun oynadı ve 45 bin seyirciye ulaştı.

Aşık Shakespeare oyunuyla Ankara’ya giden Uraz Kaygılaroğlu Anıtkabir’de

“Aşık Shakespeare” oyununda Shakespeare’i canlandıran başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, seyirciden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Son olarak “Sakla Beni” dizisinde başrol oynayan Kaygılaroğlu müzikalin yanı sıra yeni sezonda başka bir oyunla da izleyici karşısına çıkacak. Yaz turnesine başlayan “Aşık Shakespeare” dün ve bugün Ankara’da seyirciyle buluşuyor. Oyun 2 günde 6 bin kişiye ulaşacak.

Uraz Kaygılaroğlu Ankara turnesinde Anıtkabir‘i ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. Ankara Sembol Lisesi öğrencileri mezuniyet gezisi için gittikleri Anıtkabir’de Uraz Kaygılaroğlu’yla karşılaştı ve bu anı ölümsüzleştirmek için oyuncuyla beraber fotoğraf çektirdi. Ankara’yla başlayan turne Antalya, İzmir gibi birçok ilde devam edecek. Toplam 75 kişilik ekip büyük bir heyecanla seyircisiyle buluşmak için yola çıktı.

KGKG’den teklif almıştı

Öte yandan Uraz Kaygılaroğlu ayrıca Serenay Sarıkaya‘lı “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisininin haziran ayında başlayacak ikinci sezonu için teklif almıştı. Fakat dizi çekimlerin “Aşık Shakespeare” oyununun yaz turnesiyle çakışması ve  Sakla Beni setinin de yeni bitmesi nedeniyle yorgun olan Kaygılaroğlu’nun teklifi değerlendiremediği öğrenildi. Yeni sezonda başlayacak 4 projeden teklif alan Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni adresi henüz belli değil.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bomba gelişme… Barış Arduç ile Hande Erçel başrolde buluşuyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir