1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Arka Sokaklar'ın yerine Kanal D'de hangi yapım başlayacak?

Arka Sokaklar dizisinin yayın saatinde başlayacak program belli oldu.

Arka Sokaklar’ın yerine Kanal D’de hangi yapım başlayacak?

Arka Sokaklar dizisinin yayın günü olan cuma akşamına hangi dizi ya da programın geleceği merak konusuydu. Erler Film’in duayen patronu Türker İnanoğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle ara verdiği dizinin sessiz sedasız bitmesinin ardından Kanal D, cuma akşamları yayınlayacağı yapıma karar verdi.

Kanal D, Pastel Film’in Hülya Avşar ve Hamdi Alkan’lı “Yıldız De Bana” yarışmasını yayınlamaya karar verdi. Oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı amaçlayan yarışma programında 9 kadın, 9 erkek olmak üzere toplam 18 yarışmacı yer alacak. “Yıldız De Bana” yeni bir değişiklik olmazsa 31 Mart akşamı seyirciyle buluşacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 18 Kasım 2023

    Kanal d teşekkür ediyorum 19 sezon başında Arka sokaklar yeni dönem için devam edelim proje için çok önemli 2024 2025 2026 kadar sürecek uzatmaya devam edelim kanal d uyarı veriyorum acil durum birsen hanım selamlar saygılar sunuyorum demirören medya üzerinden öpüyorum kocaman 2027 kadar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir