1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Arka Sokaklar'ın Volkan komiserinin kanser tedavisi sürecinde çektiği kısa filmin galası yapıldı

Özellikle Arka Sokaklar dizisiyle hafızalarda yer eden Boğaç Aksoy kanser tedavi sırasında rol aldığı kısa film "Mutlak", usta oyuncu Halil Ergün'ün gençliğini canlandırdı.

Arka Sokaklar’ın Volkan komiserinin kanser tedavisi sürecinde çektiği kısa filmin galası yapıldı

“Arka Sokaklar” dizisinde Volkan komisere hayat verirken 2021’de lenf kanserine yakalanan ve doktorunun tavsiyesiyle setlere ara veren oyuncu Boğaç Aksoy sağlığına kavuşmuştu. Başarılı oyuncunun tedavi sürecinde rol aldığı kısa film Mutlak’ın İstanbul prömiyeri “Digital Film Festival İstanbul” kapsamında Çekmeköy Crea Center’da gerçekleştirildi.

Volkan Karataş’ın yazıp yönettiği filmde, Adem karakterini canlandıran Aksoy, gösterim sonrası duygularını şu sözlerle açıkladı:

“Filmde usta sanatçı Halil Ergün’ün gençliğini canlandırmak ve onunla aynı sette olmak benim için muhteşem bir tecrübeydi. Dünya topraklarının neredeyse tamamının kuruduğu, yer kabuğunun şekil değiştirdiği dönemde, dünyayı yeniden yeşertmek için araştırmalar yapan bir kaşifi canlandırdım. Filme dair paylaşabileceğim en önemli şeylerden biri ise çekimlerin yapıldığı sırada ikinci evre kanserdim ve aynı zamanda tedavi sürecindeydim. Mutlak,  konusuyla eş zamanlı olarak iyileşme niyetiyle ve yoğun duygularla içinde yer aldığım bir proje oldu. Doğayı yeniden yeşertebilme amacımız, benim iyileşme sürecime de motivasyon sağladı.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Erkin Koray’ın “Gaddar” şarkısı Çağatay Ulusoy’lu Gaddar dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir