1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan, Şevket Çoruh'la ekrandan giderdi

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan, 16 yıllık rol arkadaşı Şevket Çoruh'un televizyondaki görüntüsünü öptü.

Arka Sokaklar’ın Hüsnü Çoban’ı Özgür Ozan, Şevket Çoruh’la ekrandan giderdi

Arka Sokaklar’ın Hüsnü Çoban’ı Özgür Ozan, dün akşam “Tetikçinin Oğlu” dizisini izlerken duygulandı. Ozan, 16 yıl boyunca “Arka Sokaklar”da beraber kamera karşısına geçtiği Şevket Çoruh’un yeni dizisini takip ederken ekrana yaklaşıp oyuncunun yüzünü öptü.

Özgür Ozan videonun altına “Başka türlü görüşemiyoruz 🤩❤️” mesajını yazdı. Şevket Çoruh’un yönetmenlik yapan kızı Özgür Ozan’ın videosuna güldü. Bazı seyirciler “Arka sokaklar ile Tetikçinin oğlu dizisi bir bölüm olarak birleşse keşke…” ya da “Hüsnü Çoban Tetikçinin Oğlu’na konuk gelse” yorumlarını yaptı.

Öte yandan Tetikçinin Oğlu’nda Şevket Çoruh’un Arka Sokaklar’da canlandırdığı Mesut komisere gönderme yapıldı. Çoruh’um hayat verdiği İskender Karayurt, Sarp Komiser’e (Kaya Akkaya) “Tek başına gelmişsin, Mesut Komiser nerede? Emekli mi oldu yoksa?” diye sordu. Sarp Komiser de “Oldu hayırlısıyla” dedi. Bu sahne sosyal medyada çok konuşuldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aylar sonra evden çıkan Burcu Kara: Sevdiğim adamın galasına geldim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir