1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Arka Sokaklar'a yeni oyuncu... Dizinin 19. Sezonu çekilecek mi?

Kanal D 18 sezondur devam eden fenomen polisiye dizisi Arka Sokaklar'ı Erler Filmden 42 bölümlüğüne kiralamıştı.

Arka Sokaklar’a yeni oyuncu… Dizinin 19. Sezonu çekilecek mi?

“Arka Sokaklar” 18 yıldır ekrana damgasını vuruyor. Geçen yıl Erler Film imzalı dizinin hakları, duayen yapımcı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı döneminde Kanal D İç Yapımlar‘ın şirketi D Media tarafından 42 bölümüne devralınmıştı. Haziran ayında anlaşma bitiyor. “Arka Sokaklar“ın yaratıcısı Türker İnanoğlu 2 Nisan’da aramızdan ayrılmıştı. Dizinin 19. sezonunun çekilip çekilmeyeceği merak konusu oldu. Merak edilan bu soruyu aynı zamanda dizide Engin rolüne hayat veren Türker İnanoğlu’nun oğlu İlker İnanoğlu‘na sordum. Babasının vefatının ardından bir yandan yas tutarken bir yandan da sette işine devam eden İlker İnanoğlu “Henüz Kanal D ile bu konuyu konuşmadık” dedi. Kanal D cephesinin diziye devam etmek istediği öğrenildi.

Öte yandan Orhan Oğuz‘un yönettiği, Ozan Yurdakul‘un yazdığı fenomen diziye başarılı oyuncu Ferit Aktuğ katılıyor. 2 hafta bayram arasının ardından yeni bölümü bu akşam yayınlanacak olan dizide Aktuğ, sürpriz bir karaktere hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
TRT “Bir Sevdadır” için final kararı aldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 20 Nisan 2024

    KANAL D teşekkür ediyorum d media imzalı için şirket teklifi kabul ediyorum 19 sezon başında istiyorum mesaj bırakıyorum buraya teklifi kabul ettim d media imzalı için şirket Arka sokaklar 2026 gelsin nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı huzurlu yıllara dilerim 20 sezon onay olacak dengeler değişecek mi reyting sonuçları 2027 kadar sürecek gibi uzun gece kadar sürecek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir