1. Anasayfa
  2. Dizi

Arka Sokaklar'a çok yakışıklı genç bir komiser geliyor

Türker İnanoğlu'nun bir sezonluk hakkını bedelsiz olarak Kanal D'ye devrettiği "Arka Sokaklar" dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Arka Sokaklar’a çok yakışıklı genç bir komiser geliyor

Arka Sokaklar dizisi D Media yapımcılığında önümüzdeki hafta sete çıkıyor. Bay Sinema lakaplı efsane yapımcı Türker İnanoğlu‘nun bir sezonluk hakkını bedelsiz olarak Kanal D’ye devrettiği dizi için oyuncularla 42 bölümlük anlaşmalar imzalanıyor. Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Özgür Çobanoğlu, Mustafa Üstündağ, Oğuz Peçe ve Perihan Ünlücan gibi ünlü isimlerle anlaşılan diziye çok yakışıklı genç bir komiser geliyor.

Yalnız Kurt dizisi için Osman Sınav‘ın birçok genç arasından seçtiği Hasan Deniz Yaran, fenomen dizi “Arka Sokaklar”ın kadrosuna katıldı. Yakışıklı oyuncu diziye komiser Kadir Korkmaz rolüyle dahil olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu barıştı mı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir