1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını'nın eski oyuncusu Arka Sokaklar dizisinde

Cuma akşamları Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti ve Ateş Kuşları'nın arasındaki rekabete Arka Sokaklar'da katılıyor.

“Yalı Çapkını”nın eski oyuncusu “Arka Sokaklar” dizisinde

“Arka Sokaklar” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. D Media tarafından çekilecek yeni bölümleri heyecanla beklenen fenomen dizinin kadrosuna son olarak flaş bir oyuncu katıldı. Başarılı aktör Cansu Fırıncı Kanal D’de 17 sezon boyunca ilgiyle izlenen dizinin kadrosuna Emniyet Amiri Ünal rolüyle çıkacak ve seyirciyi sürprizleriyle şaşırtacak.

Cansu Fırıncı geçen sezon başında “Yalı Çapkını” dizisinde İbrahim rolüyle seyirci karşısına çıkmış ancak hikâye planlandığı gibi gitmeyince projeden kendi isteğiyle ayrılmış ve şu açıklamayı yapmıştı: “Canlandırdığım İbrahim karakterini yapımla anlaşmaya vararak sonlandırma kararı aldık. Dizinin reytingi bol, sezonları uzun olsun. Tüm ekip arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yeni projelerde buluşmak üzere….”

thumbnail
Önerilen Yazı
Usta oyuncu kızıyla “Hudutsuz Sevda” dizisinde… Ve kadroya 8 yeni isim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir