1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Arka Sokaklar" dizisi ağustos ayında sete çıkacak

Geçen yıl 638. bölümde yayınına ara veren Kanal D'nin efsane polisiye dizisi Arka Sokaklar ağustos ayında sete çıkacak.

“Arka Sokaklar” dizisi ağustos ayında sete çıkacak

Arka Sokaklar” dizisinin sete çıkış tarihi belli oldu. Erler Film‘in patronu, duayen yapımcı Türker İnanoğlu sağlık sorunları nedeniyle diziye devam edemeyince projenin haklarını bir yıllığına Kanal D iç yapımları çatısında toplayan D Media şirketine vermişti. Efsane dizi ağustos ayında sete çıkacak. ,

Eski ekibi tekrar bir araya getirmek için harekete geçen D Media, Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ve Kerimhan Duman gibi oyuncularla yeniden el sıkışmıştı. Dizide Hüsnü Çoban’ın eşi Esra’ya hayat veren Gaye Gürsel’in de geçen günlerde “Arka Sokaklar“la anlaştığı öğrenildi.

Fenomen diziye 17 sezon emek veren Yılmaz Ekmekçi, Türker İnanoğlu’nun isteğiyle yeni bölümlere danışmanlık yapacak. Eski platosunda çekilecek olan “Arka Sokaklar“ı yine Orhan Oğuz yönetecek ve Ozan Yurdakul yazacak. “Arka Sokaklar” böylece kendi günü olan cuma akşamları Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti’nin rekabetine ortak olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Itır Esen sevenlerinden dua istemişti, sağlık durumu nasıl?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir