1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aslı Enver ve Mehmet Günsür'lü Arayış'ın galası yapıldı

Disney Plus Türkiye'nin 1. yaş gününde seyirciyle buluşacak olan "Arayış" dizisinin galası dün akşam Six Senses Kocataş Mansions'da yapıldı.

Aslı Enver ve Mehmet Günsür’lü Arayış’ın galası yapıldı

Arayış” dizisi 14 Haziran’da seyirciyle buluştu. Ay Yapım’ın imza attığı Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel’in yazdığı dizi 6 bölümden oluşuyor. Emin Alper’in yönettiği dizide Aslı Enver ve Mehmet Günsür’ün başrolleri paylaşıyor. Rahim kanseri olan Nisan’ın arkadaşıyla beraber gittiği şifa seansının ardından değişen yaşamını anlatan dizide Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer ve Ali Yoğurtçuoğlu da rol alıyor.

Bir kız bebek bekleyen dizinin Nisan’ı Aslı Enver galaya fuşya rengi bir kıyafetle katıldı. Güzel oyuncu “Çok keyif alarak oynadık dizide… Çok heyecanlıyız. Diziyi 9 ay önce çektik” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yasak Elma’nın final bölümünde o sahne sansürlendi
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir