1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aras Bulut İynemli'ye teklif götürülen "Gaddar" dizisi ne zaman çekilecek?

Merakla Atatürk dizisinin 29 Ekim'deki yayınını bekleyen Aras Bulut İynemli'ye Ay Yapım'dan gelen dizi teklifi heyecan yaratmıştı. Diziyle ilgili yeni kulis bilgileri kulaktan kulağa yayılıyor.

Aras Bulut İynemli’ye teklif götürülen “Gaddar” dizisi ne zaman çekilecek?

Aras Bulut İynemli 29 Ekim’de Disney Plus‘ta seyirciyle buluşacak olan O3 Medya imzalı “Atatürk” dizisinin heyecanını yaşıyor. 6 bölümlük dizinin dışında yüzü olduğu Vodafone reklam kampanyası için düzenlenen reklam ve etkinliklerde görev alan oyuncuya “Çukur” dizisinde 4 sezon beraber çalıştığı yönetmen Sinan Öztürk‘ün çekeceği Ay Yapım imzalı “Gaddar” dizisinden teklif gittiği kulislerde konuşuluyor.

Şu günlerde üzerine titrediği ailesinde yaşanan bir sağlık sorunuyla ilgilenen İynemli, ocak ayı için planlanan dizide oynamayı kabul ederse dizi Disney’in marka yüzü olduğu için FOX‘ta ekrana gelecek.

Yönetmen Sinan Öztürk‘ün “Çukur” ekibinden Aytaç Uşun ve Uğur Yıldıran gibi ünlü isimlerle bir mekada bir araya gelmesi de yeni dizi için ilk görüşmeleri yaptığı şeklinde yorumlandı. Şimdiden dizi sektöründe büyük merak uyandıran “Gaddar”ı geçmişte “Kaçak”, “Dila Hanım” gibi sevilen dizileri yazan Hürer Ebeoğlu kaleme alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın dizisine flaş transfer

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir