1. Anasayfa
  2. Dizi

Aras Bulut İynemli'li "Atatürk" Disney Plus'ta yayınlanacak

Disney Plus'ın tüm dünyada 2024 yılına kadar yerli içerik üretmeme kararı spekülasyonları da beraberinde getirdi.

Aras Bulut İynemli’li “Atatürk” Disney Plus’ta yayınlanacak

Disney Plus Amerika ve birkaç ülke hariç tüm dünyada 2024 sonuna kadar yerli içerik üretmeme kararı aldığını geçen günlerde açıklamıştı. Türkiye‘de ise platformda Atatürk ve birkaç dizisinin dışında yeni içeriklerini yayınlamayacak. 2025 yılında yeniden proje alımları başlayacak. Bu arada Amerika‘daki Ermeni lobisi Disney Plus‘a Atatürk dizisini iptal etmesi için çağrıda bulundu. Ancak platformun başından beri planladığı gibi 29 Ekim‘de yani Cumhuriyet’imizin 100. yıldönümünde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı 6 bölümlük diziyi yayınlayacak.

Öte yandan karlılık planı yapan platform “Arayış” ve “Aktrist“in gibi yeni içeriklerinin yanı sıra “Recep İvedik 7“, “Kaçış“, “Bursa Bülbülü” gibi içerikleri platformdan geçici bir süreliğine kaldırdı. Bu durumun nedeni de eski yapımların arşivde saklanma sürecinin de platforma ayrı bir maliyete neden olması…

thumbnail
Önerilen Yazı
Nebahat Çehre bikinili görüntüsüyle yıllara meydan okudu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir