1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aras Bulut İynemli kalbini Gaddar’ın yıldızı Buse Meral'e kaptırdı

Deha dizisinin temmuz ayında başlayacak çekimlerine hazırlanan Aras Bulut İynemli’nin özel hayatında önemli bir gelişme var.

Aras Bulut İynemli kalbini Gaddar’ın yıldızı Buse Meral’e kaptırdı

Aras Bulut İynemli yeni sezonda bir matematik dehasını canlandıracağı Ay Yapım’ın “Deha” dizisine hazırlanıyor. Bir yandan matematik dersleri alan başarılı oyuncunun özel hayatında da yeni bir gelişme yaşandı. Bige Önal’la uzun süren ilişkisi önceki yıl biten ünlü oyuncu bayramda Çeşme tatili sırasında güzel oyuncu Buse Meral’le yakınlaştı.

Sosyal medyadan birbirini takip etmeye başlayam ve İstanbul’da da görüşmeye devam ettiği konuşulan Aras Bulut İynemli ile Buse Meral şu günlerde birbirini tanıma aşamasında… Buse Meral, başrolünü oynadığı “Aşka Düşman” dizisinin hemen ardından “Leyla” rolüyle Çağatay Ulusoy’lu “Gaddar” dizisinin kadrosuna katılmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızıl Goncalar’ın Sadi Hüdayi’si Erkan Avcı 10 reyting iddiasını tutturdu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir