1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Arak dizisiyle ilgili flaş karar... Kara adıyla ocak ayında bomba gibi geliyor

ARAK'ın sır perdesi KARA'nın hikayesine açılıyor! Geçmişin gölgesinde çarpıcı bir intikam yolculuğuna hazır olun. ARAK'ın KARA'ya dönüştüğü hikâye başlıyor... KARA, 11 Ocak Perşembe saat 20.00'de Show TV'de yayında...

Arak dizisiyle ilgili flaş karar… Kara adıyla ocak ayında bomba gibi geliyor

Most Yapım’ın Show TV için çektiği iddialı dizi Arak’ın yarınki bölümü haftaya diziler araya gireceği için ertelendi. Dizinin 2. Bölümü ocak ayının Arak’tan Kara adına dönecek ve ikinci haftasında 11 Ocak’ta seyirciyle buluşacak.

Arak dizisinin yeni bölümü ocak ayının ikinci haftasından itibaren seyirciyle buluşacak. Bu kararın alınma sebebi ocak ayının ilk haftası dizilere ara verilecek olması…. İlker Kaleli ile Öykü Karayel’i buluşturan dizi intikam yolculuğuna Kara ile devam ediyor.

İlk bölümüyle sıra dışı hikâyenin ipuçlarını veren ARAK, şimdi de izleyiciye KARA ile hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını göstermeye hazırlanıyor.

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir