1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Arak” dizisine yeni iddialı oyuncular... İki İlker aynı dizide

Show TV’nin Most Yapım imzalı dizisi “Arak”ın çekimlerinin ekim ayının son haftalarında başlaması planlanıyor.

“Arak” dizisine yeni iddialı oyuncular… İki İlker aynı dizide

“Arak” bu sezonun merak edilen dizileri arasında… İlker Kaleli’nin başrolünü oynayacağı, yapımcılığını Murat Can Oğuz’un üstlendiği diziyi Ender Mıhlar yönetecek. Hayatlarını hırsızlık yaparak kazanan Talan ailesinin sarsıcı ve bir o kadar da eğlenceli hikâyesini anlatan “Arak”ta Bennu Yıldırımlar Sema Sultan’ı oynayacak. İlker Kaleli’nin “Kara” rolüyle seyirci karşısına çıkacağı dizide Tülin Özen “Yosun” rolüyle Kara’nın ablasını, Furkan Kalabalık ise “Sedat” rolüyle ünlü oyuncunun kardeşini oynayacak.

Bedir Bedir’in “Necip”, Demircan Kaçel’in “Poyraz”, Cem Zeynel Kılıç’ın “Yağmur”, Beril Kolcu’nun “Aslı”, Ozan Kasal‘ın “Ozan”a hayat vereceği dizide Yıldıray Şahinler “Halim” ve İlker Aksum ise “Baykal” rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Dizide Kara’nın partneri Zeynep ve babası Rauf rolü için görüşmeler tüm hızıyla sürüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Farah Zeynep Abdullah diziye “Farah” adının konulmasını istememişti
 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir