1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Altın Kelebek’in “Yıldızı Parlayanlar Ödülü” için hangi yıldızların adı geçiyor?

Bu yıl 49. kez düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni her yıl olduğu gibi yine büyük bir heyecanla bekleniyor.

Altın Kelebek’in “Yıldızı Parlayanlar Ödülü” için hangi yıldızların adı geçiyor?

Altın Kelebek Ödül Töreni yarım asra bir kala yine görkemli ve unutulmaz anlara sahne olacak. Hürriyet ve Pantene iş birliğiyle 3 Aralık gecesi Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde 49. kez düzenlenecek tören öncesi heyecan dorukta… Yüzde 70 halk, yüzde 30 jüri oyları ile belirlenecek kazananların yanı sıra törenin en çok ses getiren kategorilerinden biri de ‘Pantene Yıldızı Parlayanlar Ödülü

Bu yıl 8’inci kez verilecek Pantene Yıldızı Parlayanlar kategorisi için kulislerde adı geçen isimler; Kızılcık Şerbeti’ndeki etkili oyunculuğuyla Sıla Türkoğlu, “Baba” ve son olarak “Safir” dizisiyle yükselişini sürdüren Özge Yağız ve “Ömer”in ardından “Yabani” dizisindeki başarısıyla adından söz ettiren Simay Barlas

Geçen sene bir ilke imza atılmış ve Tarık Emir Tekin’e verilen ödülle erkekler de bu çok konuşulan kategoriye dahil edilmişti. Altın Kelebek’te Pantene Yıldızı Parlayanlar’ın bu bölümü için ise “Duy Beni”nin ardından “Dönence” dizisindeki başarılı performansıyla beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Caner Topçu’nun ismi geçiyor. Bakalım bu isimlerle ilgili kulis bilgileri doğru çıkacak mı?

Altın Kelebek’te Pantene Yıldızı Parlayanlar’ın listesi:

2015: Bensu Soral, Nilay Deniz, Hande Erçel

2016: Melisa Aslı Pamuk, Dilan Çiçek Deniz, Simge Sağın

2017: Miray Daner, Melisa Şenolsun, Hazal Filiz Küçükköse

2018: Afra Saraçoğlu, Aslı Bekiroğlu, Merve Çağıran

2019: Ebru Şahin, İlayda Alişan, Alina Boz

2021: Ahsen Eroğlu, Cemre Baysel, Melis Sezen

2022: Su Burcu Yazgı Coşkun, Özgü Kaya, Nilsu Berfin Aktaş ve Taro Emir Tekin

thumbnail
Önerilen Yazı
Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu’dan “Çöp Adam”a veda mesajı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir