1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Alperen Duymaz’ın partneri hangi bomba isim oldu?

Hekimoğlu”, “Pera Palas’ta Gece Yarısı”, “Rise Of Empires Ottoman”, “Her Yerde Sen” gibi sevilen projelere imza atan Karga Seven Pictures’ın yeni dizisi “Alı-Kara”nın hazırlıkları sürüyor. Alperen Duymaz dizinin ilk anlaşılan ismi olmuştu.

Alperen Duymaz’ın partneri hangi bomba isim oldu?

Alperen Duymaz “Ego” dizisinin ardından Karga Seven Pictures’la el sıkışmıştı. Şirketin “Alı-Kara” adlı polisiye aşk hikâyesinde başrolü oynayacağı öğrenilen yakışıklı oyuncunun partneri için Hazal Kaya‘yla görüşmeler sürüyor. Kanal görüşmeleri de devam eden dizinin sete çıkış tarihi henüz belli olmadı.Senaryoyu çok beğenen iki oyuncu dizinin kanalı belli olana kadar dijital ve film projelerini değerlendirmeye alacak. Merakla beklenen “Alı-Kara” dizisinin yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer oturacak. Dizinin senaryosunu dizi tarihine geçen unutulmaz işlere imza atan Eylem Canpolat kaleme alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kendi Düşen Ağlamaz’ın final tarihi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir