1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Alper Çağlar'ın merakla beklenen "İlk Göktürk" filmi ilk kez blutv'de

Alper Çağlar'ın 4 yıldır hazırlandığı "Göktürk" öykü dünyasına Warner Bros Discovery'nin stratejik ortağı olduğu BluTV yatırım yapacak. 

Alper Çağlar’ın merakla beklenen “İlk Göktürk” filmi ilk kez blutv’de

BluTV, başarılı geçen bir yılı kutlamak ve gelecek dönem planlarını paylaşmak amacıyla özel bir gece organize etti. Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşen gecede Huawei teknoloji partneri olarak yer aldı. Birçok ünlü ismin katıldığı gecede BluTV CEO’su Deniz Şaşmaz Oflaz, platformun yeni sezon projeleri bahsetti. Buna göre “Sokağın Çocukları”nın 7. sezonu, Kıyma’nın 4. sezonu, Prens’in 2. sezonu, Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin 2. sezonu, “İlk ve Son”un 2. sezonu ve “Deneme Çekimi” dizileri blutv’nin yeni yerli içerikleri arasında yer alacak.

Bu arada yeni içeriklerden en heyecan verici olanı ise genç kuşağın dünya çapında başarılara imza atan yönetmeni Alper Çağlar‘ın en büyük hayali olan “İlk Göktürk” filmi… Alper Çağlar’ın yazıp yöneteceği ve ekipleriyle 4 yıldır detaylı bir biçimde hazırlandığı “Göktürk” öykü dünyasına Warner Bros Discovery’nin stratejik ortağı olduğu #BluTV yatırım yapacak.

Kulislerde konuşulan bilgilere göre “İlk Göktürk” uzun metraj sinema filmiyle başlayacak serinin ilk filminin 270 dakikalık (4,5 saat) dev metrajının, ilk 90 dakikalık bölümü filmin vizyonundan 3 ay önce blutv’de seyirciyle buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin ikinci sezon afişi yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir