1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Alparslan Büyük Selçuklu" dizisinin final tarihi belli oldu

Akli Film’in yapımcılığını üstlediği TRT 1’in “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinin son 2 bölümün yayın tarihi merak konusuydu.

“Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinin final tarihi belli oldu

“Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinin 60 ve 61. Bölümlerinin yayını bu sezona ertelenmişti. Akli Film’in TRT1 için çektiği dizinin “Türk cenk meydanından kaçmaz! Kurt kapanına girenin kurtuluşu olmaz” sloganlı dizinin 60. Bölümü 30 Ekim’de yayınlanacak. Barış Arduç’un başrolünü oynadığı dizinin final tarihi ise 6 Kasım’da seyirciyle buluşacak. Final bölümünde Akli Film’in yeni dizisi “Selahaddin Eyyubi”ye atıfta bulunulmuştu. Bu nedenler çekimleri başlayan dizinin 13 Kasım’da seyirciyle buluşması bekleniyor.

Akli Film ile Ansari Shah Film‘in ortaklığında çekilecek olan Türk-Pakistan ortak yapımı diziyi başarılı yönetmen Sedat İnci çekecek. Pazartesi akşamlarına damgasını vuracak dizide Selahaddin Eyyubi‘ye Uğur Güneş hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ödüllü oyuncu Selin Yeninci yapım şirketinin projeleriyle Cannes’da

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir