1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin son 2 bölümü ne zaman yayınlanacak?

TRT 1'in 2 sezon süren Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin son olarak 59. bölümü seyirciyle buluşmuştu.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin son 2 bölümü ne zaman yayınlanacak?

“Alparslan Büyük Selçuklu” dizisi 2 sezon boyunca pazartesi akşamları seyirciyi ekran başına toplamıştı. Akli Film imzalı dizinin ekibine önce 60. bölümde final yapacağı duyurulmuş, bu nedenle de bazı oyuncularla yollar ayrılmıştı. Daha sonra ise 3. sezonun çekilmesi gündeme gelmiş ve Romen Diyojen rolüne hayat veren Sarp Levendoğlu ekibe yeniden dönmüştü. Ancak Alparslan’a hayat veren Barış Arduç’la yapılan son toplantıların ardından reyting rekortmeni dizinin 61. bölümde bitmesine karar verildi.

Dizinin son olarak 59. bölümü yayınlandı, kalan 2 bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise merak konusu oldu. Kulislerde konuşulan bilgiye göre dizinin kalan 2 bölümü yeni yayın döneminde seyirciyle buluşacak. Sevilen dönem dizisinin 61. bölümde Akli Film‘in yeni dizisi Selahaddin Eyyubi‘ye atıfta bulunuldu. Böylece yeni dizi her şey planlandığı gibi giderse “Alparslan Büyük Selçuklu”nun kalan 2 bölümünün peşinden yayınlanacak. Selahaddin Eyyubi rolü için İbrahim Çelikkol’la görüşülüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dönence dizisinden set aşkı çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir