1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Alp Navruz hangi diziyle dönüyor? Prensipte anlaştı

Alp Navruz uzun süredir 30'u aşkın teklifi değerlendirdi.

Alp Navruz hangi diziyle dönüyor? Prensipte anlaştı

Genç kuşağın başarılı jönlerinden Alp Navruz son dönemin en çok teklif alan oyuncularının başında geliyor. Sevgilisi Ayça Ayşin Turan’la başrol oynadığı Ada Masalı dizisi bittiği günden beri gelen teklifleri değerlendiren ve içine sinen bir iş çıkana kadar bekleme kararı alan oyuncu aralarında dijital işlerin de olduğu 30’u aşkın senaryo okudu. Yakışıklı oyuncu sonunda bir işe “evet” dedi. Alp Navruz’un prensip anlaşması yaptığı dizi Gold Film’in “Cennet’in Çocukları” projesi..

Senaryosundan çok etkilendi

TRT1’in çok önem verdiği dizinin belli olan oyuncuları arasında Ayça Bingöl var.  Bingöl dizide Cennet rolüne hayat verecek. Atike Hınçlıer’in “Yürek Çıkmazı” kitabından yola çıkılarak yazılan dizinin senaristleri Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar…  Navruz, tırnaklarıyla yaşama tutunmaya çalışan güçlü bir kadın ve çocuklarının gerçek hikayesini anlatan dizinin hikâyesini çok sevdi. Şimdi taraflar sözleşme şartlarını görüşecek. Öte yandan Gold Film’in daha önce Alp Navruz’a da teklif götürdüğü asker dizisi ise iptal oldu.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir