1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar aynı projede

Alican Yücesoy, Şifanur Gül ve Musa Uzunlar NTC Medya'nın projesinde buluştu.

Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar aynı projede

Yaptığı projelerle yapım sektöründe adından söz ettiren NTC Medya’nın yeni projesi belli oldu. Kod adı: Aşk, Yonca ve Diğerleri olan dizinin cast çalışmaları tamamlandı. Küçük kızı ile hayata tutunmaya çalışan Yonca’nın mafya, polis ve “aşk” üçgeni ile sınanmasını konu alan dizinin oyuncu kadrosunda, Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin, Sekvan Serinkaya, Aslı Samat, Nizam Namidar ve Hale Soygazi gibi birçok isim yer alıyor.

Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği senaryosunu Bekir Baran Sıtkı’nın kaleme aldığı, Müziklerini Ender Gündüz’lünün yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda sektörün en deneyimli isimlerinden Cemal Şan oturuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
FOX’un İyilik dizisine yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir