1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Al Sancak'ın yapımcısından TRT 1'e yeni dizi

"Al Sancak" dizisinin yapımcısı Bozdağ Film, TRT 1 için yeni bir dizi daha hazırlıyor.

Al Sancak’ın yapımcısından TRT 1’e yeni dizi

Al Sancak” dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ‘ın TRT 1‘de ekrana gelen “Al Sancak” dizisi 19. bölümde sezon finali yapacak. Bozdağ TRT 1’e yeni bir dizi daha hazırlayacak. Projenin adı “Ağlayan Gelin“…  “Hayat fena halde futbola benzer” sloganıyla çekilecek olan yeni dizi “Ağlayan Gelin” Yeşil ile Yasin’in hikayesini beyazcama taşıyacak. Hazırlıkları devam eden diziyi iki güçlü kalem Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem yazıyor.

TRT 1‘de ekrana gelecek olan dizinin eylül ayında sete çıkması, ekim ayında da yayında olması planlanıyor. Cast çalışmaları başlayan dizide ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı ve Kürt kızı Yeşil‘in seyirciyi ekrana kilitleyecek sarsıcı hikâyesi anlatılacak. Bozdağ Film böylece atv‘ye çektiği “Ateş Kuşları” ve “Kuruluş Osman“la beraber yeni sezonda ekrana toplam 4 dizi birden yapacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Işıl Reçber şüpheli ölümü mahkemeye taşıdı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir