1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Al Sancak dizisine flaş transfer... Pilot Eylül geliyor

Bozdağ Film imzalı "Alsancak" dizisinin ekibine çok güzel ve yetenekli bir oyuncu katılıyor.

Al Sancak dizisine flaş transfer… Pilot Eylül geliyor
“Al Sancak” dizisi her perşembe TRT1 ekranında seyirciyle buluşuyor. Başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan’ın paylaştığı Bozdağ Film imzalı dizinin senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan kaleme alıyor. Günay Günaydın’ın yönettiği dizinin kadrosuna çok güzel ve yetenekli bir oyuncu katılıyor.
Başarılı oyuncu Gizem Güneş, “Al Sancak” dizisiyle el sıkıştı. Genç yıldız dizide “Eylül” rolüyle seyirci karşısına çıkacak. F16 pilotu olan Eylül ile Cengiz’in (Emre Dinler) arasında bir yakınlık doğacak. Vatan için savaşan gizli kahramanların rol aldığı dizide Uğur Güneş (Ali), Gülsim Ali İlhan’a (Nadia), R.Aybars Düzey (Selim),  Cem Kurtoğlu (Sacit), Ahmet Yenilmez (Çelebi), Nihat Altınkaya (Boran), Funda İlhan (Elizabeth) gibi güçlü oyuncular eşlik ediyor.
thumbnail
Önerilen Yazı
atv’nin ikinci yaz projesi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir