1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ajda Pekkan'ın çok sevdiği "Kızılcık Şerbeti" dizisinde Apo'ya dişli bir rakip geliyor

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin yeni sezonu yine çok iddialı bölümlere sahne olacak.

Ajda Pekkan’ın çok sevdiği “Kızılcık Şerbeti” dizisinde Apo’ya dişli bir rakip geliyor

“Kızılcık Şerbeti” dizisi yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Gold Film‘in imza attığı Show TV‘nin reyting rekortmeni dizisinin sezon finali büyük ses getirmişti. Ülkemizin önde gelen iki güçlü kalemi Melis Civelek ile Zeynep Gür‘ün yazdığı dizinin sezon finalinde Ajda Pekkan‘ın Şehrazat imzalı “Sen İste” isimli şarkısı kullanılmıştı. Diziyi beğenerek izleyen, RTÜK’ün verdiği cezayı da eleştiren Ajda Pekkan’ın da yapımcı Faruk Turgut’u arayıp tebrik ettiği öğrenildi.

Dizinin yeni sezonuyla ilgili birkaç tüyo şu günlerde kulaktan kulağa yayılıyor. “Kızılcık Şerbeti“nin yeni sezonu zaman aşımıyla değil, kaldığı yerden başlayacak. Ayrıca diziye Alev’in (Müjde Uzman) eski sevgilisi “Rüzgâr” karakteri gelecek. Motosiklet kullanan ve son derece Özgür ruhlu bir adam olan Rüzgâr’ın gelişi Alev’e sırılsıklam aşık olan Abdullah’ı (Settar Tanrıöğen) nasıl etkileyeceği şimdiden merak konusu oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
İşte Eda Ece’nin nikah davetiyesi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir