1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aile'nin yapımcısı Ay Yapım'ın Kızılcık Şerbeti korkusu

Ay Yapım "Aile" dizisindeki ampül sahnesi için açıklama yapmak zorunda kaldı.

Aile’nin yapımcısı Ay Yapım’ın Kızılcık Şerbeti korkusu

Aile dizisinde Leyla’nın (Canan Ergüder) gece lambasının ampulünü söktükten sonra oğluna sarılıp “hiç kimsenin geleceğinizi çalmasına izin vermeyeceğim” demesi siyasi bir mesaj olarak algılandı. Bu durum sosyal medyada çok konuşulunca Ay Yapım yazılı bir açıklama yaptı.

Show TV’de daha önce Kızılcık Şerbeti dizisine verilen 5 bölüm yayın durdurma cezası nedeniyle Ay Yapım’ın şu açıklamayı paylaştığı yorumu yapıldı:

“Aile dizimizin dün yayınlanan bölümündeki bir sahneye sosyal medyada farklı anlamlar yüklenildiğini gördük. Bu sahnenin dizimizin senaryo ve karakter hikayesinin devamını sağlaması dışında hiçbir farklı amacı ve anlamı yoktur. Diziyi izleyenlerin de bildiği üzere bu sahne dizinin önceki ve sonraki akışı ile uyumludur ve tamamen dizinin kendi konusu ile ilgili bir sahnedir.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Özge Özpirinçci’den yakın dostu Berrak Tüzünataç’a destek

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir