1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Aile’den veda mesajı: Bütün yanlış sevilen yalnız çocukların iyileşmesi ve güzelleşmesi dileğiyle

Ay Yapım’ın Show TV için çektiği "Aile" dizisi dün akşam mutlu sonla ekrana veda etti. Soykan ailesi tüm düğümleri çözüp huzura erdi.

“Aile’den veda mesajı: Bütün yanlış sevilen yalnız çocukların iyileşmesi ve güzelleşmesi dileğiyle

“Aile” dizisinin final bölümü seyirciyi ekran başına topladı. Ay Yapım imzalı dizinin 30. Bölümünün mutlu sonla bitmesi dikkat çekti. Hakan Bonomo’nun yazdığı dizi, #AileVeda etiketi yaklaşık 9 saat, #AsDev yaklaşık 1 saat TT listesinde kaldı. Dizinin resmi adresinden atılan “Bütün yanlış sevilen yalnız çocukların iyileşmesi ve güzelleşmesi dileğiyle” mesajı da duygulandırdı.

Hikayenin sonunda; Aslan ve Devin, oğullarını sağlıkla kucaklarına aldı, Urla’da hayal ettikleri huzurlu ve mutlu hayatı kurdular. İkili, oğullarına Cihan ismini verdi. Aslan ve Devin’in Urla’da açtıkları “Bir Aile Restoranı”nda büyük bir akşam yemeği düzenlendi. Yemekte Soykanlar bir araya gelerek Devin’in doğum gününü kutladılar. Erkin Koray’ın efsane şarkısı “Sevince” eşliğinde ekrana gelen bu anlar yüzleri güldürdü ve Aile, mutlu son ile ekrana veda etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Mahsun Kırmızıgül’ün “Güzel Atlar Diyarı” dizisi ertelendi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir