1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Aile" dizisinden "Ne Gemiler Yaktım"a flaş transfer

Ay Yapım Show TV için "Aile" dizisinin ardından Deniz Baysal ve Devrim Özkan'lı "Ne Gemiler Yaktım" adlı yeni bir diziye daha başlıyor.

“Aile” dizisinden “Ne Gemiler Yaktım”a flaş transfer

“Aile” dizisinin son bölümünde “Tolga” rolüne hayat veren Mert Denizmen ölerek ekibe veda etmişti. Başarılı oyuncu Ay Yapım’ın “Aile” dizisinden ayrılıp yine aynı yapım şirketinin Show TV‘ye çekeceği yeni dizisi “Ne Gemiler Yaktım”ın kadrosuna dahil oldu. Şimdiye kadar  “Gibi”, “Vatanım Sensin”, “Bizim İçin Şampiyon”, “Cinayet Süsü” gibi çok konuşulan projelerdeki etkili oyunculuğuyla adından söz ettiren Mert Denizmen “Ne Gemiler Yaktım” dizisinde “Sinan” karakterine hayat verecek.

“Aile”de kötü bir karaktere hayat veren Denizmen, “Ne Gemiler Yaktım”da ise ters köşe yapacak ve hayat vereceği “Sinan” rolüyle zor durumda olan Yasemin’e (Deniz Baysal) bir nevi abilik yapacak. Altan Dönmez‘in yöneteceği, Banu Kiremitçi Bozkurt‘un ise yazdığı dizi yeni bir gelişme olmazsa 23 Ekim’de sete çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gonca Vuslateri’den bebek açıklaması: Evet, hamileyim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir