1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aile ve çocuk filmi “Kardeş Takımı”nı 3 günde 80 bin 116 kişi izledi

Yapımcılığına CJ ENM, Medyapım ve Ay Yapım’ın imza attığı “Kardeş Takımı” filmi 19 Ocak’ta gösterime girdi. Filmin 3 günlük gişesi açıklandı.

Aile ve çocuk filmi “Kardeş Takımı”nı 3 günde 80 bin 116 kişi izledi

“Kardeş Takımı” filmi merakla bekleniyordu. Elif Dede ve Meriç Aydın’ın yazdığı film, Fırat AlbayramCeyda KasabalıÇağan Efe AkEcrin Su ÇobanMehmet Aybars KayaGece Işık DemirelMert DenizmenMelis İşiten, Gülhan Tekin, Gökhan Özoğuz ve Yekta Kopan’ı buluşturdu.

Aile ve çocuk filmi dalında seyirciyle buluşan “Kardeş Takımı” son yılların en iyi açılışlarından birini yaptı.Anne babalarının aslında birer gizli ajan olduklarını öğrenen Deniz, Derya, Ali ve Yaz’ın maceralarını anlatan film ilk 3 gününde 80 bin 116 gişeye ve 10 milyon 893 bin TL hasılata ulaştı.

250 sinemada gösterimde olan Aile ve kardeş olmanın değerini anlatan “Kardeş Takımı” sömestr döneminin en çok izlenen filmleri arasına adını yazdıracak gibi görünüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Birkan Sokullu’ya MedYapım’ın “Zamanın Kapıları” dizisinden teklif
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir